Vi er proffe på Arbeidsbelysning

Vi er proffe på Arbeidsbelysning


VI ER FAGFOLK INNEN ARBEIDSBELYSNING

Med 50 års erfaring innen belysning har vi i løpet av denne tiden bygget opp en stor kunnskap og et bredt spekter av arbeidsbelysning der funksjon og kvalitet er i sentrum. Vi utvikler kontinuerlig utvalget av nye innovative løsninger, samtidig som vi jobber med å utvikle de beste og mest virkningsfulle arbeidslys på markedet. Lysene er utviklet for å møte de tøffe nordiske krav til kvalitet og sikkerhet. Alle våre arbeidslys er Typegodkjent etter gjeldende forskrifter både i EU og Norge.
Vår erfaring vet at LED teknologi kan trigge støy (EMC) - derfor er alle våre arbeidslys testet og sertifisert i henhold til gjeldende EMC-direktiv R10 i Europa.

Vi har arbeidsbelysning for alle behov. Velg mellom høy eller lav effekt eller justerbar effekt eller justerbar kontrast og lystemperatur. Vi har alt fra små arbeidslys til store kraftige ramper for behovstilpasset plassering. Vi har forskjellige konstruksjons materialer som tåler tøffe miljøer. All vår belysning oppfyller markedets høye standarder og har alltid høyest mulig beskyttelsesklasse. Vi tilbyr alltid tre eller fem års garanti.

Tenker du på å oppdatere arbeidslysene dine? Her er noen tips om hva du bør vurdere når du kjøper ny belysning.

• Kraft – hvor sterkt lys er nødvendig for arbeidsflaten?

• Plassering – har du god plass eller skal belysningen monteres på trange steder?

• Miljø – vil belysningen være i et beskyttet eller eksponert miljø • Sertifikat – er de juridiske kravene for E-godkjenning - R10 - beskyttelsesgrad IP grad.