Om oss

Simarud Electronic A/S er Norges ledende spesialfirma innen Spesialpåbygg - Varsellys - Autoindustri

Vi er en Faghandel
  • Varslingsutstyr innen det BLÅ og GULE markedet.
  • Radiokommunikasjon og elektronikk
  • Påbyggerverksted av Spesialbiler

Som Seriøs bedrift er vi medlem av NHO og Landsforeningen Norsk Industri

          

 

Bedriften ble etablert i 1972 av gründeren Trond Simarud, som fortsatt er daglig leder og eier av bedriften. Firmaet første lokaler var i Sandakerveien på Torshov i Oslo, hvor Trond Simarud startet med service og reparasjon av radio og TV produkter i lokaler på bare 10 kvm. Han startet med dette straks etter sin tekniske utdannelse og læretid som radio og TV-tekniker. Etter hvert flyttet bedriften i større lokaler og i 1983 bygget firmaet egne lokaler på Furuset i Oslo. 

I 1990 kjøpe firmaet et større produksjonsbygg i Nord Odal, hvor all produksjon av utrykningsbiler ble gjennomført. Produksjon av utrykningsbiler, og særlig til politiet, vokste raskt og bedriften kjøpte derfor i 2000 en industritomt på Regnbuen Industriområde i Ski Kommune. I 2001 sto det nye industribygget ferdig og all virksomhet flyttet da til Ski Kommune. I 2003 kjøpte firmaet tilleggseiendom med tanke på ny produksjonshall.

Bedriften bygget allerede i 1974 den første politibilen, blant annet mange biler som ble brukt til innspilling av Olsen Banden. Frem til i dag har bedriften bygget flere tusen politibiler i perioden 1970 – 1980 -1990 -2000.
Bedriften har Kvalitetssikringssystem i henhold til er ISO 9001:2008 sertifisert av Teknologisk Institutt, godkjent påbygger-verksted av Statens Vegvesen, autorisert av Nkom, samt var godkjent som lærebedrift. Bedriften har spesialisert seg på EMC for å forebygge stråling og støy i kjøretøy.

Bedriftens eier, Trond Simarud er i tillegg en svært aktiv som radioamatør med senderløyve LA6NKA. Bedriften har egen radioamatørstasjon som opereres hver dag, både på telegrafi og Phone, og opererer under Kallesignal LF2E.

Simarud Electronic AS kjøpte bedriften Permo Electronics AS I 2012 og ble senere fusjonert inn i Simarud Electronic AS. Permo har i dag egen butikk, salg og lager på Langhus.
Simarud Electronic AS innehar høy teknisk kompetanse i alle avdelinger og har kun Fagarbeider i alle sine stillinger. Bedriften har eget Radioverksted som er godkjent av Nkom, og utfører service og reparasjoner på egne produkter. 
Bedriften har også en egen avdeling som kvalitetssikre produkter som selges, bl.annet med egen testrigg på EMC.
Bedriftens er svært opptatt av Miljø og Bærekraft, og er medlem av Renaas.

 Bedriften innehar en høy soliditet og rangerer med AAA (trippel) i alle økonomiske referanser.
 
Bedriften produserer og forhandler varslingsutstyr under sitt eget registrerte varemerke; SE Simarud. I tillegg produserer firmaet markedets mest solgte transportstol til ambulansemarkedet; Sima-stolen
 
Vi ønsker deg velkommen til vår bedrift - enten om du besøker oss, ringer, mailer, eller besøker oss her på vår hjemmeside.
Besøk også våre digitale plattformer på Facebook. 

 

SAMFUNNSANSVAR
Vi samarbeider med leverandører i både Europa og Asia, og vårt engasjement ligger i å ta ansvar for leverandørenes ansatte.

ØKONOMISK ANSVAR
Bedriftens visjon er å legge til rette for kundens hverdag - nå og i fremtiden. Basert på kvalitetsarbeidet vi gjennomfører ISO 9001-sertifiseringen, sikrer vi en varig avtale.

MILJØANSVAR
Vi har et miljømessig bærekraftig tilbud og jobber gjennom ISO 14001-miljøpolitikken vår for kontinuerlig å forbedre prosesser og rutiner.