RigExpert

 

RigExpert® Ukraine Ltd.ble grunnlagt i 2003 av fire ukrainske HAM Radio-operatører. For øyeblikket sysselsetter RigExpert® Ukraine Ltd. nesten 30 fagpersoner innen FoU, produksjon, salg og markedsføring, logistikk- og administrasjonsavdelinger. De fleste av dem er lisensierte og aktive HAM-operatører. I løpet av årene har RigExpert® Ukraine Ltd. blitt et kjent merke og anerkjent leder innen utvikling, produksjon og globalt salg av antenneanalysatorer, transceivergrensesnitt, ARDF-utstyr og amatørradioprogramvare. 

RigExpert-produkter blir eksportert til mer enn 30 land. Basert på salgsinformasjon brukes våre enheter i mer enn 150 land over hele verden. RigExpert-varemerket er registrert både i Ukraina og i USA.

Misjon
RigExpert®'s misjon er å tilby det beste innen radiokommunikasjon, testing og måleutstyr til radioamatører og profesjonelle miljøer.

Produksjon
RigExpert® er et uavhengig selskap, så mesteparten av produksjonsprosessen gjøres av våre partnere: VD Mais, Viakom Ltd., Temys Ltd. Den mest ansvarsfulle delen av denne prosessen, som for eksempel testing, kvalitetskontroll og sluttmontering, 
gjøres av RigExpert®.

Distributører
Vi har et stort nettverk av distributører i Nord-Amerika, Europa, Midt-Østen, Japan og Australia. Kontakt Simarud Electronic AS for våre produkter i Norge.