EL-Sentral til Påbygg - EMC

EL-Sentral til Påbygg - EMC


Hjerte i selve påbygget ligger i EL-Sentralen som skal styre alt ettermontert utstyr . EL-Sentralen skal være oversiktlig og service vennlig, og alle komponenter skal være merket. Vi produserer vår egen EL-Sentral på huset og tilpasses til hver bil vi bygger. Når bilen kommer ut til brukeren, så er det viktig at EL-Sentralen er merket i forhold til Koblingsskjema - dette gir brukeren eller et lokalt verksted god oversikt ved en eventuell feilsøkning. Vår EL-Sentral er fagarbeid på høyeste nivå.

Bilde 2 viser Svein kalt Q3 EL-Sentralen ferdig produsert - alle kabler er skjult og Koblingskjema viser oppbygget av EL-Sentralen. Alle komponenter er E-merket og godkjent etter gjeldende EMC regler, slik at komponentene IKKE gir støy på bilens vitale instrumenter eller elektronikk. 

Alle våre produkter er E-Merket og godkjent etter EMC-regulativet i Bilforskriften 2007/46EN, ref. Rettsakt 10. Godkjenninger og tester utføres på akkrediterte test laboratorium - etterkontroll utføres på vårt egen testlab i henhold til gjeldende ECE-regelement. 

Simarud Electronic AS besitter høy fagkompetanse innenfor EMC og støy målinger.