Vi varsler Norge!

Om oss

 

Simarud Electronic A/S er Norges ledende spesialfirma innen varsling, redning, brann og akuttmedisin.

Bedriften ble etablert i 1972 av gründeren Trond Simarud, som fortsatt er daglig leder og eier av bedriften. Firmaet første lokaler var i Sandakerveien på Torshov i Oslo, hvor Trond Simarud startet med service og reparasjon av radio og TV produkter i lokaler på bare 10 kvm. Han startet med dette straks etter sin tekniske utdannelse og læretid som radio og TV-tekniker.

Etter hvert flyttet bedriften i større lokaler og i 1983 bygget firmaet egne lokaler på Furuset i Oslo. 
I 1990 kjøpe firmaet et større produksjonsbygg i Nord Odal, hvor all produksjon av utrykningsbiler ble gjennomført.

Produksjon av utrykningsbiler, og særlig til politiet, vokste raskt og bedriften kjøpte derfor i 2000 en industritomt på Regnbuen Industriområde i Ski Kommune. I 2001 sto det nye industribygget ferdig og all virksomhet flyttet da til Ski Kommune. I 2003 kjøpte firmaet tilleggseiendom med tanke på ny produksjonshall.

Bedriften er ISO 9001 sertifisert av Teknologisk Institutt, godkjent påbygger-verksted hos Statens Vegvesen, autorisert av Post- og Teletilsynet, samt godkjent som lærebedrift. Bedriften har spesialisert seg på EMC for å forebygge stråling og støy.
 

Her er vi i dag:


 

Bedriftens eier, Trond Simarud er i tillegg en svært aktiv (har helt dilla) radioamatør med senderløyve LA6NKA. Han har egen radioamatørstasjon på bedriften som opereres hver dag, både på telegrafi og phone.

Bedriftens kvalitetsstyringssystem er sertifisert ISO-9001 av Teknologisk institutt. I tillegg er bedriften svært opptatt av miljøvern og kildesortering.

Bedriften bygget 421 spesialbiler i 2011 og dette ble det beste året i bedriftens historie. Bedriften innehar en høy soliditet og rangerer med AAA (trippel) i alle økonomi referanser.

Bedriften produserer og forhandler varslingsutstyr under sitt eget registrerte varemerke; SE Simarud. I tillegg produserer firmaet markedets mest solgte transportstol til ambulansemarkedet; Sima-stolen

  • SE produserer diverse Logo og tekst for montering inn i lysbøyler
  • Vår tekniske avdeling utvikler egne produkter, har service og vedlikehold på alle produkter vi leverer.

Vi ønsker deg velkommen til vår bedrift - enten om du besøker oss på adressen vår, ringer oss 
eller besøker oss på vår hjemmeside.

 

 

kampanje36.pdf