Vi varsler Norge!

Om oss

 

Simarud Electronic A/S er Norges ledende spesialfirma innen varsling, redning, brann og akuttmedisin.

Bedriften ble etablert i 1972 av gründeren Trond Simarud, som fortsatt er daglig leder og eier av bedriften. Firmaet første lokaler var i Sandakerveien på Torshov i Oslo, hvor Trond Simarud startet med service og reparasjon av radio og TV produkter i lokaler på bare 10 kvm. Han startet med dette straks etter sin tekniske utdannelse og læretid som radio og TV teknikker.

Etter hvert flyttet bedriften i større lokaler og i 1983 bygget firmaet egne lokaler på Furuset i Oslo. 
I 1990 kjøpe firmaet et større produksjonsbygg i Nord Odal, hvor all produksjon av utrykningsbiler ble gjennomført.

Produksjon av utrykningsbiler, og særlig til politiet, vokste raskt og bedriften kjøpte derfor i 2000 en industritomt på Regnbuen Industriområde i Ski Kommune. I 2001 sto det nye industribygget ferdig og all virksomhet flyttet da til Ski Kommune. I 2003 kjøpte firmaet tilleggseiendom med tanke på ny produksjonshall.

Bedriften er ISO 9001 sertifisert av Teknologisk Institutt, godkjent påbygger-verksted hos Statens Vegvesen, autorisert av Post- og Teletilsynet, samt godkjent som lærebedrift. Bedriften har spesialisert seg på EMC for å forebygge stråling og støy.
 

Her er vi i dag:


 

Bedriftens eier, Trond Simarud er i tillegg en svært aktiv (helt dilla) radioamatør med senderløyve LA6NKA. Han har egen radioamatørstasjon på bedriften som opereres hver dag, både på telegrafi og phone.

Bedriftens kvalitetsstyringssystem er sertifisert ISO-9001 av Teknologisk institutt. I tillegg er bedriften svært opptatt av miljøvern og kildesortering.

Bedriften bygget 421 spesialbiler i 2011 og dette ble det beste året i bedriftens historie. Bedriften innehar en høy soliditet og rangerer med AAA (trippel) i alle økonomi referanser.

Bedriften produserer og forhandler varslingsutstyr under sitt eget registrerte varemerke; SE Simarud. I tillegg produserer firmaet markedets mest solgte transportstol til ambulansemarkedet; Sima-stolen

  • SE produserer diverse Logo og tekst for montering inn i lysbøyler
  • Vår tekniske avdeling utvikler egne produkter, har service og vedlikehold på alle produkter vi leverer.

Vi ønsker deg velkommen til vår bedrift - enten om du besøker oss - ringer oss 
eller besøker oss på vår hjemmeside.

 

kampanje36.pdf